Đo-Đo tandem oduševio Kineze, Novak presrećan! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Đo-Đo'' tandem oduševio Kineze, Novak presrećan! (video)

Jučerašnji nastup i pobeda Novaka i Đorđa Đokovića na startu turnira u Pekingu, u dubl konkurenciji, izazvao je veliku pažnju širom sveta.

Kako smo ranije objavili, Novak i Đorđe su na startu turnira savladali Gonga i Venusa sa 2-1 u setovima i sada svi jedva čekaju njihov novi nastup u drugom kolu, protiv Vašeka Pospišila i Džeka Soka.

Posle trijumfa, Novak se oglasio na Tviteru u poručio svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najmlađem bratu da mu je bilo veliko zadovoljstvo što ga je imao sa svoje strane mreže...

We both wave waited a lifetime to team up. I'm glad I get to have you @djole_djokovic on this side of the net :) pic.twitter.com/iDGEyHXCO2

Novak Djokovic (@DjokerNole) October 6, 2015
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.