ĐOKOVIĆ, IVANOVIĆ I KRUNIĆ NA TERENU: Nole od 14 časova igra protiv Nijeminena

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ, IVANOVIĆ I KRUNIĆ NA TERENU: Nole od 14 časova igra protiv Nijeminena

Đoković vodi sa 5:1 u pobedama protiv Finca, trenutno 92. tenisera na ATP listi

LONDON - Trećeg dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati petoro predstavnika, saopštili su večeras organizatori.

Program na centralnom terenu od 14 sati po srednjeevropskom vremenu otvaraju Novak Djoković i Jarko Nijeminen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz Finske.

Ana Ivanović igra meč drugog kola protiv Betani Matek Sends iz SAD. Ovaj duel postavljen je kao treći na terenu tri posle dva muška singla i trebalo bi da počne posle 17 sati.

Nešto kasnije Aleksandra Krunić se sastaje sa Sarom Erani iz Italije. Duel između Krunić i Erani poslednji je na terenu 12 gde program u 12.30 otvaraju Ursula Radvanjska (Poljska) i Samanta Stosur (Australija).

Od ostalih srpskih tenisera, Dušan Lajović i Viktor Troicki igraju meč prvog kola u konkurenciji dublova protiv kanadsko-indijskog para Danijel Nestor - Leander Paes. Meč Troickog i Lajovića protiv 11. nosioca na turniru počinje u 12 sati i 30 minuta na terenu šest.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra na terenu Ðoković, Ivanović i Krunić

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2015

Trećeg dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati petoro predstavnika, saopštili su večeras organizatori...Program na centralnom terenu od 14 sati po srednjeevropskom vremenu otvaraju Novak Ðoković i Jarko Nijeminen iz Finske...Ðoković vodi sa 5:1 u pobedama protiv Finca, trenutno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Raspored za treći dan Vimbldona: Novak otvara program, Srbija ima još četiri predstavnika

Izvor: Blic, 30.Jun.2015

Srbija će trećeg dana takmičenja na Vimbldonu imati petoro predstavnika...Program na centralnom terenu od 14 sati po našem vremenu otvaraju Novak Đoković i Jarko Nijeminen iz Finske...Najbolji teniser sveta vodi sa 5:1 u međusobnim susretima protiv trenutno 92. na svetskoj rang listi...Ana Ivanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.