Deceniju i po posle udesa koji su doktori videli kao kraj Denisove karijere: Izvini Nole, hvala mama!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deceniju i po posle udesa koji su doktori videli kao kraj Denisove karijere: Izvini Nole, hvala mama!

Istomin je teško dolazio do reči posle epske pobede u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije

"Drago mi je zbog tebe", navodno je bilo prvo što je Novak Đoković rekao Denisu Istominu posle senzacionalnog iznenađenja u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije. Sportski je čestitao pobedu Uzbekistancu, sa osmehom na licu, sigurno i tugom u grudima, tiho otišao u svlačionicu...

"Prvo, moram da se izvinim Novaku", uzvratio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na sličan način Istomin odmah posle pobede u pet setova.

"I sam sebe sam iznenadio. Nisam siguran kako sam izdržao. Hvala vam svima na podršci. Hvala mom timu. Mama, odradili smo sjajan posao", rekao je Denis pozdravljajući Klaudiju Istomin, majku koja ga je i uvela u svet tenisa i koja ga trenira još od dečačkih dana.

Da nije bilo saobraćajne nesreće zbog koje od 2001. do 2003. nije mogao ni da trenira - prvi naredni meč je odigrao tek 2004. godine, iako su mu doktori govorili da nikada neće moći da se vrati tenisu - ko zna dokle bi Istomin dobacio? Ovo što je danas prikazao... Ozbiljan tenis. I zaslužuje sve čestitke.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Evo šta je rekao Novak posle poraza koji niko nije očekivao

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2017

Posle senzacionalnog poraza u 2. kolu Australijan opena Novak Đoković je odao priznanje protivniku Denisu Istominu, koji je odigrao sigurno najbolji meč u svojoj dugoj karijeri...- Sve zasluge Denisu što je igrao sjajno. Bio je bolji u važnim trenucima i zaslužio je da pobedi. Nisam mnogo toga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.