DA SE NAJEŽIŠ: Srpski navijači dirljivo ispratili Novaka iz Melburna, a njegov odgovor će se dugo pamtiti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Srpski navijači dirljivo ispratili Novaka iz Melburna, a njegov odgovor će se dugo pamtiti (FOTO)

Teški trenuci za najboljeg sportistu Srbije.

Novak Đoković razočarao je prvenstveno sebe, ali i svoje navijače eliminacijom u drugom kolu Australijan opena od Denisa Istomina. Drugi teniser sveta gotovo uplakan napustio je „Rod Lejver arenu“ u Melburnu, gde je šest puta podizao pehar.

I pored toga ispraćen je ovacijama od strane brojnih srpskih navijača na tribinama. Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio ganut načinom na koji su ga Srbi pozdravili, pa mu nije bilo teško da potpisuje srpsku trobojku i loptice, iako mu u tom trenutku sigurno nije bilo ni do čega.

OTVORIO DUŠU SRPSKIM NOVINARIMA: Nole posle svega ima samo JEDNU ŽELJU (FOTO)

Dirljiv gest Srba, džentlmenski „odgovor“ i poljupci Đokovića.

ŠMEKER SVETSKOG GLASA: Đoković i Istomin igrali su prvi gem 16 minuta, a onda je Novak postavio rivalu potpuno NEOČEKIVANO PITANJE (VIDEO)

JEDVA DOČEKAO: Pogledajte reakciju Matsa Vilandera posle Noletove eliminacije u Melburnu (FOTO)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAO NA NJEGOVU STRANU: Slavni teniser BRANI Novaka OVIM rečima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017

Đoković je poražen u drugom kolu Australijan opena...Rafael Nadal je posle eliminacije Novaka Đokovića u 2. kolu Australijan opena istakao da je srpski teniser mnogo uradio u Melburnu, te da se ne mogu od njega uvek očekivati pobede i osvajanje trofeja...OZBILJNE POSLEDICE: Evo koliko će Novaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.