CUTALA JE O SUSRETU SA NOVAKOM SLOBODA JE SADA OTKRILA POZADINU PRICE I SUSRETA SA DjOKOVICEM

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CUTALA JE O SUSRETU SA NOVAKOM SLOBODA JE SADA OTKRILA POZADINU PRICE I SUSRETA SA DjOKOVICEM

Iako retko govori o svojim ćerkama ali i o privatnom životu uopšte, i iako se još ređe sa decom pojavljuje u javnosti, Sloboda Mićalović je pre neki dan iskoristila priliku da svoje bliznakinje Milu i Veru povede na Noletov trening, koji je održan u okviru Međunarodnog dana sporta. Ona, međutim, nije očekivala da će i novinari biti tu, pa ju je to, priznaje, iznenadilo, što i ne čudi, s obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da lepa glumica nikada svoju decu i nije volela da eksponira u javnosti.

- Nisam ja ni znala da ćete vi svi biti tu. Da jesam, možda bih ih malo i pripremila za sve to. U principu, zaista ne volim da ih izlažem medijskoj pozornosti jer one ne moraju da budu deo svega toga - ljubazno i kroz osmeh objašnjava Sloboda odmah na početku razgovora za “Blic puls”.

Kako je ovaj događaj, međutim, sam po sebi značajan, kako za sport, tako i za mlade čije su ambicije da budu deo njega ili to već jesu, a Sloboda Mićalović jedan od roditelja čija se deca intenzivno bave istim, ona je ispričala zbog čega joj je bilo značajno da svoje ćerke odvede na Novakov trening tog dana.

- Na prvom mestu tu je veliko poštovanje, pre svega prema Novaku, ali i prema tenisu kao sportu. Ja pokušavam svoju decu kao i svaki roditelj da uvedem u neki sport. Njih dve redovno prate tenis i vole ga, ali idu i na korektivnu gimnastiku, pa samim tim je ovo bila lepa prilika da upoznaju Novaka i Zimonjića i da vide i deo treninga. Mislim da je to i velika čast - zaključuje ona.

Glumica je svoje sedmogodišnje ćerke od malih nogu usmeravala ka sportu, koji smatra bitnim delom njihovog odrastanja, te da joj je jako važno da se njih dve kroz stalnu fizičku aktivnost pravilno razvijaju u svakom smislu. S druge strane, poseban događaj je bio i to što su imale prilike da upoznaju Novaka i uživo vide kako se igra vrhunski tenis.

- Njih dve redovno prate Novaka na TV-u. I bile su oduševljene, naravno, reakcija je bila kao što bi bila i kod svakog normalnog čoveka. Vole ga, poštuju ga i veliki im je uzor. Tako da, eto, jedna zdrava i normalna reakcija - kaže Sloboda.

Inače, Sloboda i Vojin zajedno su već 15 godina, a u braku su od 2008. Dve godine nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, poznati glumački par dobio je bliznakinje, koje nikada nisu izlagali javnosti, te upravo zbog toga njihove fotografije ne postoje u medijima. Pored toga što decu usmeravaju na zdrav život, njih dvoje su se pobrinuli da Mila i Vera odrastu razvijajući prave vrednosti. Tako se i njihovi rođendani uvek slave skromno i bez bilo kakve pompe, a poznato je da se Sloboda i Vojin, iako jedni od najuspešnijih u svom poslu u Srbiji danas, trude da žive i ponašaju se kao i sav normalan svet.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.