ĆORIĆ TVRDI DA JE VELIKI BORAC: Igram kao Novak Đoković

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆORIĆ TVRDI DA JE VELIKI BORAC: Igram kao Novak Đoković

"Mislim da je moja igra vrlo slična Novakovoj. Dobro se krećem, borac sam i bekhend mi je najbolji udarac. Moram da poradim na volejima i servisu, ali više na voleju", rekao je mladi hrvatski teniser

LONDON - Hrvatski teniser Borna Ćorić izjavio je da je njegova igra slična onoj koju ima najbolji igrač sveta Srbin Novak Đoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ćorić je oduševio teniski svet na turniru u Bazelu, pošto je pobedio Gulbisa, Golubjeva i Nadala.

"Dosta mi pomažu Goran Ivanišević i Marin Čilić. Njih dvojica su stvarno dobri momci. Često razgovaram s njima, posebno s Goranom. Ne provodim puno vremena s njima, jer imamo različite rasporede, ali kada smo zajedno uživamo, treniramo i zabavljamo se", rekao je Ćorić.

On je uporedio svoj stil igre s Đokovićem.

"Mislim da je moja igra vrlo slična Novakovoj. Dobro se krećem, borac sam i bekhend mi je najbolji udarac. Moram da poradim na volejima i servisu, ali više na voleju", rekao je između ostalog 17-godišnji Ćorić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.