Izvor: Njuz.net, 19.Okt.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ber Grils postaje nutricionista Novaka Đokovića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMONAKO, 19. oktobar 2016, (Njuz) – Najpoznatiji srpski sportista Novak Đoković već mesecima je u potrazi za idealnom ishranom, zbog čega je danas objavio da je angažovao novog nutricionistu – čuvenog voditelja i nekadašnjeg specijalca Bera Grilsa.
Kako saznaje Njuz, Đoković već neko vreme jede uglavnom presnu hranu, ali je počeo da sumnja da li je ona dovoljna za njegov ostanak na teniserskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << tronu, zbog čega se obratio Beru Grilsu za savet.
– Ber Grils je oduševljen da pomogne našem teniseru – izjavio je jedan Đokovićev prijatelj koji je tražio da ostane anoniman – Rekao je da je već osmislio ishranu za dane kada Đoković ima samo treninge, poput bobica i insekata, kao i visokoproteinske obroke tokom napornih turnira kada tenisera očekuju višečasovni mečevi, kada će jesti sirove crve, puževe i testise od jarca, dok će se osvežavati tečnošću iz kamilinog želuca – dodao je naš sagovornik i napomenuo da će pred mečeve na Grend Slemovima koji mogu da traju i preko četiri sata, na nagovor Bera Grilsa, Đoković jesti ostatke lososa.
– Đoković jeste izgubio nekoliko kilograma, ali će mu ovaj način ishrane pomoći da bude brz poput antilope, koja se, prema rečima Grilsa, najbolje servira sirova, odstojala dva dana u marinadi od bivoljeg urina – kaže Đokovićev prijatelj.
Kako nezvanično saznajemo, ova nova ishrana mogla bi da kod Đokovića anulira negativne efekte koje je na igru našeg tenisera donela odluka da skine hilandarski krst i zameni ga poludragim kamenom ametistom.
Marko Dražić

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.