Beker u šoku: Ne prepoznajem Đokovića

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker u šoku: Ne prepoznajem Đokovića

Šta se desilo Novaku Đokoviću na meču sa Denisom Istominom, nije jasno ni doskorašnjem treneru Srbina, Borisu Bekeru. Nemac je u prvi mah rekao da je bio zbunjen, da nije mogao da veruje da je naš as poražen od 117. tenisera na svetu, a onda je otišao i korak dalje.

- Sve vreme je Novak izgledao potpuno nonšalantno na terenu, a to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novak kog ja poznajem. Više bih voleo da ga vidim kako lomi reket, cepa majicu, čini nešto da pokaže emociju - rekao je Beker za "Njujork Tajms" i dodao:

- Nije sramota kada gubite. Dešavali su se porazi od Mareja, Nadala ili Vavrinke kao u finalu US opena. Od takvih igrača može da se izgubi. Čak i kada Novak igra dobro, može da izgubi. Ali, ne od Denisa Istomina! Đoković nije povređen, vodio je 2:1 u setovima. Sve što se desilo na tom meču je bilo neobično i ne uklapa se u sliku koju imam o Novaku Đokoviću.

Nemac se nije slagao sa novim prioritetima našeg asa, pa je u decembru trogodišnja saradnja prekinuta.

- U drugom delu prošle godine Novakovi prioriteti su bili drugačiji i on je to sam priznao. To je za mene bio glavni razlog zašto sam prekinuo saradnju, jer sam osetio da moj posao više nije toliko važan. U meču protiv Istomina video sam kod njega nedostatak volje, želje da se pobedi - istakaoa je Beker priličnu sumornu, ali čini se realnu sliku stanja u kome se nalazi naš as, ali i završio u optimističnom duhu.

- Nadam se da će Novak da se vrati na pravi put. Mora da bude iskren prem sebi, da nađe put da se vrati na pobednički put - zaključio je Nemac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.