Beker postao selektor

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker postao selektor

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, postao je selektor Dejvis kup reprezentacije Nemačke.

- Boris Beker će biti novi selektor muške Dejvis kup reprezentacije Nemačke. Na funkciju će stupiti odmah, a nadamo se da će biti ključni faktor oživljavanja i popularizacije ovog sporta kod nas - saopšteno je iz teniskog saveza Nemačke.

Beker je u igračkoj karijeri osvojio šest Grend slemova, od čega tri Vimbldona. Tri ogdine, od 2013. do 2016. godine bio je trener Novaka Đokovića, sa kojim je postigao fenomenalne rezultate.

Prošlog meseca morao je da proglasi bankrot zbog loših poslovnih odluka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Beker imenovan za prvog čoveka teniske reprezentacije Nemačke

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2017

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, imenovan je danas za prvog čoveka muške teniske reprezentacije Nemačke..."Beker će momentalno preuzeti naš celokupan muški tim, a imaće i savetodavnu ulogu u Dejvis kup timu", rekao je predsednik Teniskog savez nemačke Ulrih Klaus...Nekadašnji najbolji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.