Agasi ne ostaje ceo Rolan Garos sa Đokovićem! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi ne ostaje ceo Rolan Garos sa Đokovićem! (VIDEO)

Aktuelni šampion Rolan Garosa, Novak Đoković, počeo je sa trenizima na terenima ovog kompleksa i to sa novim trenerom Andre Agasijem.

Međutim, naš as je otkrio da neće poznati Amerikanac biti svo vreme sa njim

- Prisustvo Andrea ovde u Parizu je nešto što me motiviše da izvučem iz sebe maksimum i da primenim neke savete koje je on već podelio sa mnom. On, nažalost, neće biti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogućnosti da ostane ceo turnir, ali ovih sedam osam dana je stvarno jako značajno za mene - rekao je Đjoković medijima.

Da li će to biti osveženje koje je čeka videće se u narednom periodu

- Već prvog dana sam imao mogućnost da s njim provedem puno vremena i da osetim nešto što sam predosećao i preko telefona... Jako brzo smo se povezali, jako brzo smo se razumeli. Prosto, drago mi je što sam sebi dao vremena i prostora da mi život pomogne na neki način i da ga dovede, da pronađem pravu osobu za mene u ovom trenutku. Ne mogu da se setim bilo koga ko može da bude idealniji za mene u ovom trenutku, ne samo iz tehničko teniske perspektive, već i iz ljudske - rekao je Đoković.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.