Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MAJAMI: Novak sprečio reprizu duela iz 2. kola

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Masters turnira u Majamiju pošto je u meču 3. kola savladao Belgijanca Stiva Darsisa sa 2:0, po setovima 6:0, 7:5, posle jednog sata i 28 minuta igre.

Start meča je bio kao preslikan kao duel protiv Kližana u drugom kolu pošto je Novak prvi set dobio sa ubedljivih 6:0 posle samo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 25 minuta igre. Činilo se u tom momentu da bi 84. teniser sveta mogao da se vrati u Belgiju na “biciklu”, ali da se to ne desi zaslužan je i Novak koji je u drugom delu vežbao udarce koje ne koristi previše, pre svega voleje.
Do devetog gema nije bilo brejkova, da bi na iznenađenje svih prvi servis izgubio upravo Đoković i to tako što je njegov rival iskoristio prvu brejk loptu u meču. U narednom Darsis je servirao za izjednačenje u setovima, ali se Novak uozbiljio i nije mu dozvolio ni da pomisli da može to da uradi. Uzvratio je ribrejkom i to bez izgubljenog poena i na taj način sprečio reprizu duela sa Kližanom kada je morao da igra treći set.
Uzeo je Novak i naredni gem bez previše problema, kojih je bilo u 12. gemu koji je trajao više od 10 minuta, ali je na kraju pripao Đokoviću koji je iskoristio prvu meč loptu.
U narednom kolu srpski teniser će igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova koji je u 3. kolu savladao Brazilca Tomaša Belućija sa 2:0.
hotsport.rs
The post ATP MAJAMI: Novak sprečio reprizu duela iz 2. kola appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak nastavlja da gazi Majamijem: Nova žrtva Darsis, neka se spremi Dolgopolov

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2015

Đoković je ostvario 20. pobedu na poslednjem 21 meču..Novak Đoković je bez previše problema došao do osmine finala Mastersa u Majamiju, pošto je u dva seta savladao Belgijanca Stiva Darsisa sa 6:0, 7:5. Protivnik u sledećem kolu će mu biti Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov, koji je u dva seta,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Novak i Dolgo: Ludilo u Njujorku

Izvor: B92, 31.Mar.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u četvrtom kolu Masters turnira u Majamiju za rivala ima Aleksandra Dolgopolova...U sva tri dosadašnja meča Novak je pobedio Ukrajinca, a njihov prvi set ostao je u sećanju brojnim teniskim zaljubljenicima...Na US openu 2011. godine u meču osmine finala Đoković...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.