ATP: Đoković smanjio zaostatak, veliki skok Tipsarevića

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP: Đoković smanjio zaostatak, veliki skok Tipsarevića

Srpski teniser Novak Đoković, posle Mastersa u Monte Karlu, smanjio je zaostatak za vodećim na ATP listi Endijem Marejom na 3.605 poena.

U odnosu na prošlu nedelju Đoković je smanjio razliku jer je u Kneževini došao do četvrtfinala i tako osvojio 180 poena, a Britanac 90 zbog eliminacije u osmini finala.

Titulom u Monte Karlu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 10. na tom Mastersu, Rafael Nadal je skočio na petu poziciju, odmah iza Stana Vavrinke i Rodžera Federera, a ispred Miloša Raonića.

Od ostalih srpskih tenisera, Viktor Troicki je nazadovao za jedan korak i sada je 39. na svetu, dok je veliki skok ostvario Janko Tipsarević, od 18 pozicija, zbog titule u kineskom Ćingdau, pa je sada 71. Napredovao je i Dušan Lajović, sa 83. na 79, Laslo Đere je pao za 13. mesta - na 184, a Nikola Milojević je popravio plasman za šest pozicija - na 188. mesto.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.