Uživo: Finale Australijan opena, Đoković - Marej

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Finale Australijan opena, Đoković - Marej

Došao je i taj dan. Novak Đoković igra protiv Endija Mareja za titulu na Australijan openu, a zbivanja sa finala prvog grend slem turnira u 2015. godini možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo.

Dobro nam došli na novi Blicsportov blog uživo posvećen Australijan openu. Poslednji u ovoj godini na tu temu, a najvažniji. Đoković protiv Mareja. Za titulu.

Pišite nam, pisaćemo i mi vama. Javite se komentarima, ili tvitovima koji sadrže #australijanopen, a mi nećemo mnogo okolišati, u 9.30 počinje meč a mi krećemo - odmah!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Đoković - Marej! Idemo Nole, do krune

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015

Srbija je danas ustala na vreme. Spremite se, polećemo! U finalu Australijan opena, Novak Đoković igraće sa starim znancem Endijem Marejem. Ukoliko slavi naš as, to će mu biti peti trijumf na prvom Grend slemu sezone. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa "Rod...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.