Uživo: Borba za finale Monte Karla, Novak i Federer 34. put - 5:4

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Borba za finale Monte Karla, Novak i Federer 34. put - 5:4

Novak Đoković i Rodžer Federer sastaju se 34. put, ulog je finale mastersa u Monte Karlu, a naš najbolji teniser ima priliku da se izjednači po broju pobeda sa švajcarskim teniserom u međusobnim mečevima. Njihov polufinalni okršaj iz Monaka možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

I jedan i drugi su se prilično namučili u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četvrtfinalu. Nole je teško savladao Giljermu Garsija Lopeza, dok je Federer takođe posle preokreta bio bolji od Žo-Vilfreda Conge.

U međusobnim mečevima je Rodžer slavio 17 puta, jednom više nego naš najbolji teniser, koji plasmanom u finale može da se izjednači sa Švajcarcem i dođe na korak od odbrane trofeja.

Đoković je uzeo svoj servis gem na startu meča, da bi potom i poveo sa 30:0, pošto mu je pripala prva dugačka razmena udaraca, tako što je Federer poslao lopticu u mrežu. Ipak, ušao je Rodžer ubrzo u ritam i sa dva identična poena, posle odličnog servisa, uspeo da poravna rezultat na 1:1.

Sjajni poeni viđeni su i u trećem gemu, pošto je Novaku opet pripala još jedna odlična razmena, dok je Švajcarac na 30:40 smanjio pošto se izvukao defanzivom a onda i sjajno skraćenim udarcem poslao lopticu tik preko mreže, ali su prilike za brejk izostale (2:1). Nije ih bilo ni na servis Federera, koji je za manje od 60 sekundi sa nulom došao do novog izjednačenja.

Nastavili su u istom ritmu, Nole je uspeo da odbije blaži nalet rivala i teškim volejom na mreži dođe do 30:30, a Rodžeru nije pomoglo ni što je zatim prekinuo poen, pošto je sudija pogledao i utvrdio da je bila dobra lopta za 3:2.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.