Agasi bodri Novaka podsećajući ga na NATO bombardovanje: Čistio je gelere sa terena, siguran sam da zna koliko je život težak!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi bodri Novaka podsećajući ga na NATO bombardovanje: Čistio je gelere sa terena, siguran sam da zna koliko je život težak!

Foto: Telegraf, Profimedia, AFP

Slavni gren slem šampion Andre Agasi još jednom je dao optimističnu izjavu kada je u pitanju forma Novaka Đokovića.

Amerikanac je i posle rane eliminacije Srbina na Australijan openu istakao da ne sumnja da će se drugi teniser sveta vratiti u prepoznatljiv šampionski ritam.

Istu poruku ima i posle eliminacije Đokovića u Akapulku i Indijan Velsu, oba puta od Nika Kirjosa.

- Da je u pitanju problem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fizičkom smislu, to bi bilo očigledno. Ne gubite brzo osim ukoliko ne kuburite za nekom ozbiljnijom povredom. Tako da, mislim da je po sredi nešto emotivno, na mentalnom planu, nešto za šta samo on i njegov tim znaju - rekao je osmostruki gren slem šampion.

- Ali on je suviše dobar da ne bi znao da nađe rešenje. Može da nađe perspektivu na osnovu istorije koju je napravio. Kao neko ko je čistio gelere od bombi da bi trenirao, siguran sam da savršeno razume kako život može da bude okrutan i težak - zaključio je Andre Agasi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   NATO,   Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.