Zašto nam proleće donosi sreću

Izvor: Prva.rs, 20.Apr.2014, 03:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto nam proleće donosi sreću

Tako raspoloženi dobijamo snagu i volju da se pokrenemo i potrudimo se da ove godine uspemo da ostvarimo neki cilj. Ostvarenje ciljeva uvek donosi neku novu energiju i nove polete emocija.
S obzirom na to da lepi i topli dani nailaze, kafići otvaraju svoje bašte gde možete da uživate u prirodi čak i dok pijete kafu, a pošto je ovo godišnje doba poznato i po mnogobrojnim romansama. Ako ste solo možda i uhvatite pogled nekog prolaznika i ostatak godine učinite zanimljivijim.  S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da su hladni dani prošli, svoje džempere i jakne možemo da odložimo i zamenimo atraktivnijom odećom jakih i raznolikih boja. Iz zimskih čizama uskočite u patike ili baletanke i uživajte u divnim danima koji nam predstoje.
Ove godine priroda je nas, stanovnike južne polulopte, dodatno iznenadila i usrećila, jer nam je proleće donela dan ranije.
Savet kako biste sebi proleće učinili lepšim proleće jeste neko kratko putovanje ili kampovanje uz dobru muziku i ljude koje volite.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.