ZBOGOM, LEGENDO Preminuo najpoznatiji Deda Mraz na svetu

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOGOM, LEGENDO Preminuo najpoznatiji Deda Mraz na svetu

Džon Mur, legendarni dekica koji je krasio najpoznatije božićne i novogodišnje reklame, preminuo je u 86. godini života.

Vremešni i simpatični dekica, najpoznatiji je po ulozi Deda Mraza u kultnoj reklami brenda "Koka-Kola."

Ovaj dobroćudni Britanac po zanimanju je bio taksista i barmen, a biće sahranjen danas.

Portparol kompanije "Koka Kola" izjavio je: "Ovo je tužan dan za sve nas. Preminuo je čovek koji je udahnuo život i doneo pravi božićni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << duh čuvenim reklamama naše kompanije. Ovim putem njegovoj porodici izražavamo najdublje saučešće."

Prema rečima najbližih prijatelja, Džon je uvek bio veseo, nasmejan i spreman da posveti potpunu pažnju svakom detetu koje ga je zaustavljalo na ulici, baš kao pravi Deda Mraz.

VIDEO> Džon Mur u kultnoj novogodišnjoj reklami
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro čuveni koka-kolin Deda Mraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014

Džon Mur, čuveni Deda Mraz sa božićne reklame za koka-kolu umro je danas u 86. godini...Slavni dedica, čiji su se blago lice i duga bela brada urezali mnogima u pamćenje, osim u reklami radio je i kao taksista i barmen...U intervjuu koji je 2011. dao Fajnenšl tajmsu, Mur je rekao da je obožavao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.