Vuk Vulević posle zločina  u Podgorici planirao i novi atentat sa  Bojovićem

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Vulević posle zločina u Podgorici planirao i novi atentat sa Bojovićem

BEOGRAD - Vuk Vulević, osumnjičen za ubistvo Duška Jovanovića, godinu dana posle zločina, 21. maja 2005, uhapšen je u Beogradu gde je planirao novu likvidaciju - atentat na osobu čiji identitet policija nikada nije otkrila. Vuleviću je, kako ekskluzivno saznaje “Blic”, prva veza za planirano ubistvo bio Cvetko Simić, čije je raskomadano telo prošle godine nađeno u zagrebačkom jezeru Jarun.

„Nabavljene su perike", izgovorio je Simić kumu Luki Bojoviću u telefonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razgovoru nakon kojeg je u MUP Srbije naređeno hapšenje Vulevića. Akciju je sprovela specijalna grupa UBPOK koja je ušla u trag razgovorima Simića i Bojovića, koji je u to vreme, pod pokroviteljstvom crnogorske Službe bezbednosti, u Podgorici pod zaštitom držao odbegle pripadnike zemunskog klana Sretka Kalinića i braću Miloša i Aleksandra Simovića. Iz Crne Gore Bojović je u Srbiju sa nalogom za ubistvo poslao i Simića i Vulevića.

Opširnije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Srpski gangsteri čuvali atentatore
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.