Uvek drugačija: Ovako izgleda Rijanina novogodišnja jelka

Izvor: Svet, 26.Dec.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek drugačija: Ovako izgleda Rijanina novogodišnja jelka

Pop pevačica Rijana poznata je po svojoj ekscentričnosti, a u skladu sa tim i njena božićna jelka ne liči na one koje se nalaze u domovima drugih “običnih”, ali i slavnih ljudi.
Tako se u enterijeru lepotice sa Barbadosa našla neobična crna svetlucava jelka sačinjena od nekoliko piramidalnih oblika.
Poznato je da ova jedinstvena i uvek drugačija pevačica svoj praznični dekor često naziva “black ice”, te je ove godine izgleda odlučila da ostane dosledna ovom opisu.

Autor: Life Content
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Slatko: Pako i Keba zajedno u krevetu!

Izvor: Svet, 27.Dec.2014, 11:09

Sećate se malog belog maltezera Paka, koji se pokrio jastukom po glavi jer mu je smetala Kebina interpretacija pop dive Lejdi Gage. Slatki Pako će konačno moći da odahne od Kebine pesme jer je takmičenje „Tvoje lice zvuči poznato“ za Kebu završeno. Ovako se maze mali Pako i njegov gazda Dragan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.