U NOVU GODINU NA NOVOM TRGU

Izvor: Radio Dunav, 22.Dec.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NOVU GODINU NA NOVOM TRGU

Apatinci će u organizaciji Turističke organizacije i opštinske uprave ovu Novu godinu dočekati na novom trgu „Nikola Tesla“.
Nakon pozorišne predstave za decu u 17:00 časova i Deda Mraza koji će deliti slatkiše, posetioce će od 21:30 zabavljati tamburaški orkestar „Dunavski biseri“ rokenrol grupa „Prljavi Romeo“ od 22:15 a kao zvezda večeri u 23:15 nastupiće Jelena Marinkov (Zvezda Granda) .Program će trajati do posle ponoći a prisutnima će biti deljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << kuvano vino i čaj.Predviđen je i vatromet u ponoć a Novu 2015. Godinu , građanima će čestitati predstavnici SO Apatin.
U banji „Junaković“ goste zabavlja grupa Magija.Cena za doček je 3.500 dinara a za reprizu je 1.700. Cena dočeka u Kuglani Elkop MS je 3.500 dinara a za taj novac gosti dobijaju kompletan meni, repriza na „Kuglani“ košta 300 dinara a goste zabavlja grupa „Dar-Mar“.Cena od 3.500 dinara je i u sali „Čović-Stil“ gde će goste zabavljati grupa „Gold“ , repriza košta 1200 dinara sa konzumacijom pića. Čarda „Zlatna kruna“ ove godine ne organizuje doček Nove godine i radi kao i redovnim danima, kao ni restoran „Plava ruža“.
Mile Đukić, direktor Turističke organizacije Apatin

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.



Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.