TAKSISTA PRVA ŽRTVA: Markov metak mu i dalje u stomaku!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTA PRVA ŽRTVA: Markov metak mu i dalje u stomaku!

Kad im je rekao koliko košta vožnja, došlo je do problema. Marko i taj drugi momak valjda su bili pijani, ne znam... Tad je između njih izbila svađa i Marko je Zoranu pucao u stomak, ispričala je komšinica

BEOGRAD - Taksista Zoran Knežević, za čije ranjavanje je Marko Milićev bio osuđen na tri i po godine zatvora, nije želeo juče da govori o svom sukobu s Milićevim 2002. Međutim, Zoranove komšije objašnjavaju da on ništa ne govori iz straha za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoje dvoje dece.

- Naš komšija Zoran je dobar i povučen čovek. Ima dvoje dece i ne želi da sebi pravi nove probleme. Inače, on je ranjen pre 12 godina, 1. januara u jutarnjim satima, a kako sam čula, taj metak kojim je pogođen još mu je u stomaku. Priča se da ga je Marko s drugom zaustavio na Bulevaru i tražio da ih doveze u Višnjicu. On im je rekao da i on živi u Višnjici i ništa nije ukazivalo na to što će se desiti.

Kad im je rekao koliko košta vožnja, došlo je do problema. Marko i taj drugi momak valjda su bili pijani, ne znam... Tad je između njih izbila svađa i Marko je Zoranu pucao u stomak - ispričala je komšinica. Ona je dodala da se njen komšija još nije otarasio tog metka.

(J. R.)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.