Sve spremno za početak školske godine

Izvor: RTS, 31.Avg.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za početak školske godine

Za osnovce i srednjoškolce završava se letnji raspust i počinje nova školska godina. Prvi put u školske klupe sešće oko 68.500 prvaka. U nekim školama koje su oštećene u poplavama nastava će biti organizovana u tri smene, kaže za RTS ministar Srđan Verbić.

Ministar prosvete Srđan Verbić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da 1. septembra počinje nastava za sve đake, ali da će neki od onih čije su škole oštećene u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poplavama biti raspoređeni po drugim školama.

Verbić je rekao da će nastava biti organizovana u dve i tri smene, sve dok se ne steknu uslovi da se deca vrate u svoje škole.

"U tri obrenovačke škole biće trosmenski rad, i to će trajati najduže do 15. oktobra. To je rok", rekao je Verbić.

Kako je objasnio, nastava će u školama koje rade u tri smene biti skraćena, a časovi će trajati 35 minuta.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verbić: Sve spremno za početak školske godine,

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014

Za osnovce i srednjoškolce završava se letnji raspust i počinje nova školska godina. Prvi put u školske klupe sešće oko 68.500 prvaka. U nekim školama koje su oštećene u poplavama nastava će biti organizovana u tri smene, kaže za RTS ministar Srđan Verbić. Ministar prosvete Srđan Verbić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.