Izvor: Danas, 20.Dec.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija će čuvati SIV 3

Beograd - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da će policija nastaviti da obezbeđuje zgradu „SIV 3“ na Novom Beogradu, te da privatno obezbeđenje neće od Nove godine preuzeti čuvanje te zgrade. „Nema nikakvih planova za to. Policija nastavlja svoje redovne aktivnosti“, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Prema saznanjima našeg lista, zgradu „SIV 3“ od Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << godine trebalo je da čuva privatno obezbeđenje, a privatne firme bi u narednom periodu mogle biti angažovane i na obezbeđivanju zgrada u Nemanjinoj 21-23, Vlade Srbije u istoj ulici i Skupštine Srbije.

Predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Blažo Marković, koji je više od 20 godina radio u zgradi „SIV 3“, kaže za Danas da mu je drago što će policija nastaviti da obezbeđuje taj objekat, pitajući se šta je sa drugim zgradama koje već čuvaju privatne firme.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.