Sindi: U novoj godini nemam drugih želja osim da vratim svoju ćerku!

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi: U novoj godini nemam drugih želja osim da vratim svoju ćerku!

Pevačica Ivana Stamenković Sindi godinu koja će ubrzo proći pamtiće uglavnom po lošim stvarima, bar kada je njen privatni život u pitanju...

Ivana Stamenković Sindi, foto: Youtube screenshot

Sud je Ivani Stamenković Sindi, naime, oduzeo dete i starateljstvo, a pripisao njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću, što ona smatra nepravednim činom.

Ona sada nestrpljivo čeka da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se završi štrajk advokata kako bi nastavila borbu za ćerkicu Petru.

Sindi: Život bez deteta nije život... Pročitajte OVDE

- U novoj godini nemam drugih želja osim da vratim svoju ćerku. Ona još uvek ne zna da je sud dodelio starateljstvo njenom ocu i pati što nije sa mnom. Objasnila sam joj da ja trenutno imam puno obaveza i da zbog toga ne mogu da joj se posvetim te da je to jedini razlog zbog kog je kod njega a mene viđa retko, na sat-dva. Za sada to prolazi i veruje mi, mada je jako tužna. Jedva čekam da se štrajk advokata okonča pa da nastavimo tamo gde smo stali – izjavila je Sindi za portal 24sata, i nada se da će sud na kraju ipak devojčicu vratiti svojoj majci.

Pevačica dodaje da je, iako emotivno prazna i bez partnera, srećna i zadovoljna.

- Sama sam ali mi je dobro u toj samoći. Ne treba mi muškarac i ne želim da o tome razmišljam. Nisam od onih žena koje su srećne samo sa nekim. Meni je u mojoj koži dobro i ovako. Samo da mi se Petra vrati - rekla je bivša članica grupe Models.

Izvor: Opera17
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivna ispovest Ivane Stamenković Sindi: Samo želim da vratim svoju ćerku

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Ivana Stamenković Sindi pamtiće godinu koja polako ostaje za nama po jednoj izrazito lošoj stvari: sud joj je oduzeo starateljstvo nad detetom.. Sindi smatra da je izuzetno nepravedno to što je maloj ćerki Petri sada zakonski staratelj njen bivši suprug Nikoli Pavloviću.. “U novoj godini nemam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.