Sanja Stojanović se vraća na estradu

Izvor: Poznati.info, 02.Okt.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Stojanović se vraća na estradu

Sanja Stojanović koju ste upoznali još 2007 godine na takmičenju za Zvezde Granda. I kada su joj mnogi prognozirali blistavu karijeru, ona se povukla sa scene.

Ona sada živi u Smederevskoj Palanci sa svojim suprugom, ali ne krije da se uželela scene, nastupa, tabloida i emisija u kojima dugo nije bila.

“Estrada mi nedostaje, a vidim i ja njoj. Smatram da nisam ništa izgubila svojim povlačenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa scene, jer sam se drugi put ostvarila kao majka. Dobila sam sina“

Sada kada je ostvarena kao majka i porodična žena, smatra da je došao momenat da se vrati estradi i muzici. Planira da snimi nove pesme sa Damirom Handanovićem i tako se vrati na velika vrata.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.