Šamac poslao paketiće za djecu Kosova

Izvor: Cafe.ba, 21.Dec.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamac poslao paketiće za djecu Kosova

ŠAMAC - Iz Šamca su danas otpremljeni paketići za predstojeće novogodišnje i božićne praznike djeci sa Kosova i Metohije.

Paketići za mališane sa Kosova i Metohije prikupljeni su i kao znak zahvalnosti Šamčana za pomoć koju im je za vrijeme majskih poplava uputio srpski narod iz južne srpske pokrajine.

"Bili smo duboko dirnuti kada smo u poplavi dobili i pošiljku od Srba sa Kosova i Metohije i kada su nas posjetili. Naša pošiljka nije neka materijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << vrijednost, ali je znak da ih ne zaboravljamo", rekao je predsjednik Skupštine opštine Šamac Predrag Marinković.

Marinković je čestitao predstojeće praznike Srbima na Kosovu i Metohiji i istakao da je želja stanovnika opštine Šamac da djeca na Kosovu i Metohiji žive u slobodi i miru, sa osmijehom na licu

Paketići su otpremljeni zahvaljujući Udruženju građana "Veterani" i Fudbalskom klubu "Vrbas i prijatelji" u Banjaluci i Odboru za pomoć Kosovu i Metohiji.

Više opština i institucija u Srpskoj obezbijedilo je ukupno 700 poklon paketića.

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorad Arlov zahvalio je svima u Republici Srpskoj koji su pokazali solidarnost.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Šamac poslao paketiće za djecu Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2014

ŠAMAC - Iz Šamca su danas otpremljeni paketići za predstojeće novogodišnje i božićne praznike djeci sa Kosova i Metohije...Paketići za mališane sa Kosova i Metohije prikupljeni su i kao znak zahvalnosti Šamčana za pomoć koju im je za vrijeme majskih poplava uputio srpski narod iz južne srpske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.