Pošta Srbije pozvala decu da pišu Deda Mrazu

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošta Srbije pozvala decu da pišu Deda Mrazu

Pošta Srbije je danas pozvala decu da i uoči ove Nove godine, kao i 11 puta ranije, pišu Deda Mrazu i pisma pošalju do 8. decembra.

Pošta je poručila deci da u pisma spakuju i svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke. Akcija "Piši Deda Mrazu" pokrenuta je u želji da podstakne decu do deset godina na stvaralaštvo, maštovitost i da ih ohrabri da, uz igru i zabavu, nekada i pišu, i bogate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maternji jezik.

Pisma su oduvek bila odraz znanja i dobrog vladanja, kaže Pošta. Na adresu Pošte Srbije pred svaku Novu godinu stigne više hiljada dečijih pisama Deda Mrazu, a prošle godine ih je bilo najviše - preko 9.000, iz čitave Srbije. Na pismu treba obavezno napisati ime i prezime pošiljaoca, adresu, godinu rođenja i - broj telefona.

Pisma treba slati na adresu: Nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu", poštanski fah 900, 11000 Beograd 6. Decu koja pošalju najmaštovitija pisma, čekaju nagrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagradni konkurs Pošte "Piši Deda Mrazu"

Izvor: Studio B, 26.Nov.2014

Pošta Srbije uoči Nove godine organizuje nagradni konkurs za mališane "Piši Deda Mrazu" u kojoj mogu učestvovati deca uzrasta do deset godina iz cele Srbije...Kako je saopšteno iz tog preduzeća, mališani u pisma mogu da spakuju svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke, a Deda...

Nastavak na Studio B...

Napišite pismo Deda Mrazu

Izvor: B92, 26.Nov.2014

Pošta Srbije je danas pozvala decu da i uoči ove Nove godine, kao i 11 puta ranije, pišu Deda Mrazu i pisma pošalju do 8. decembra...Pošta je poručila deci da u pisma spakuju i svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke. Akcija "Piši Deda Mrazu" pokrenuta je u želji da podstakne...

Nastavak na B92...

POŠTA SRBIJE: Deco, pišite Deda Mrazu!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014

Akcija Piši Deda Mrazu pokrenuta je u želji da podstakne decu do deset godina na stvaralaštvo, maštovitost i da ih ohrabri da, uz igru i zabavu, nekada i pišu, i bogate maternji jezik. Pisma su oduvek bila odraz znanja i dobrog vladanja..BEOGRAD - Pošta Srbije je danas pozvala decu da i uoči ove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.