Ponovo novogodišnji vašar u centru Leskovca

Izvor: juGmedia, 22.Dec.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo novogodišnji vašar u centru Leskovca

LESKOVAC – Prodavci novogodišnjih ukrasa, garderobe, grnčarje i drugih sitnica jutros su ponovo zauzeli svoja mesta pored improvizovanih tezgi u centru Leskovca, koga su pretvorili u vašar.

Plato između dve robne kuće bio je, zapravo, tesan da primi sve tezge i svu robu, pa je i policija morala da pravi red i da zajedno sa zakupcima traži koji santimetar >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << više.

„Neko je pogrešno napravio preračun pa smo nas dvoje dobili isto parče asfalta“, jada se trgovac koji je, kao i ostali, svoju robu preselio sa robne pijace u centar grada, gde će ostati do do 31. decembra.

Ovaj prostor lokalna samouprava izdaje i za Osmi mart, a trgovci u gradsku kasu inkasiraju oko 4000 dinara po jednoj tezgi na dva kadrata.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.