Ovaj trik će vaš seks učiniti još vrelijim

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj trik će vaš seks učiniti još vrelijim

Ako je neka od vaših novogodišnja odluka bila da ove godine imate najbolji seks u životu, ovaj savet će vam svakako biti od koristi.

Sjajan je osećaj kada možete da budete glasni koliko god želite tokom seksa. Svi uzdasi i dirty talk su vodič za vašeg partnera, pomaže da više uživate što vas lakše dovodi do orgazma, imate bolju komunikaciju, a seks boljim za oboje.

Ali, ono što je prava poslastica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je činjenica kada isključite jedno čulo, da se druga pojačavaju. Kada se uzdržavate da budete glasni, dobijate novu perspektivu koja vam može pomoći da na kreativniji način pokažete partneru šta želite i volite u krevetu.

Jedan od načina da ovo bude i više od takmičenja ko će prvi da progovori je da to probate u noći kada zapravo morate da budete tihi. U vašoj kući možete mnogo lakše da prekršite pravila, ali u tuđoj baš i ne.

Kada se trudite oboje da budete tihi i da ućutkate jedno drugo može rezultirati zaista hot pokretima, kao što je držanje ruke preko usta vašem partneru i tiho šaputanje na uvo. Na ovaj način svaki zvuk koji dopire do vas ima posebnu notu koja uzbuđuje. A onda kada sledeći put budete imali seks u vašoj spavaćoj sobi u kojoj možete da radite apsolutno šta želite, shvatićete koliko je zapravo seksi imati tu slobodu. Dobitna kombinacija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.