Održane Šabačke trke, prvi srpski sportski događaj 2012.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održane Šabačke trke, prvi srpski sportski događaj 2012.

ŠABAC -

Šabački hipodrom i Konjički klub Šabac 1820 organizovali su danas trke, koje su tako postale prvi sportski događaj u Srbiji.

Novogodišnje trke organizuju se u Šapcu od 2002. godine i redovno okupljaju više od 2.000 navijača, iako imaju revijalni karakter.

"Ove godine, uz kuvano vino i rakiju, družilo se nekoliko hiljada stanovnika Mačve i Pocerine a trčalo je 12 konja. Tradicionalno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << održane su dve galopske trke i jedna u sulkama", rekao je Beti predsednik konjičkog kluba Dragan Popović.

On je naglasio da je "prvim pristiglim gledaocima" podeljeno 1.000 zidnih kalendara.

Šabački hipodrom zvaničnu trkačku sezonu počeće 1. aprila.

Taj hipodrom najpopularniji je u regionu zbog kvaliteta staze kao i visine i brzine isplata nagrada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabac domaćin prvog takmičenja u 2012.

Izvor: Sportal.rs, 01.Jan.2012

Šabački hipodrom i Konjički klub Šabac 1820 organizovali su prvi sportski događaj u Srbiji u Novoj godini. Trke se u gradu na Savi tradicionalno održavaju od 2002.

Nastavak na Sportal.rs...

Novogodišnje konjičke trke u Šapcu

Izvor: RTS, 01.Jan.2012

Doli Dona, porodice Plavić iz Beograda, sa Rizvanom Sakićem u sedlu, pobednik je prve novogodišnje konjičke trke u Šapcu. Na stazi dugoj 800 metara iza sebe je ostavila pet galopera. ..Šapčani se i u 2012. godini nisu odrekli tradicije, pa su i ovog 1. januara organizovali  novogodišnje konjičke...

Nastavak na RTS...

Prvi sportski događaj u 2012. u Srbiji: trke konja u Šapcu

Izvor: Blic, 02.Jan.2012, 15:20

Na hipodromu u Šapcu su, tradicionalno, 1. januara u podne organizovane konjske trke, prvi sportski događaj u 2012. godini u Srbiji. ..Na stazi dugoj 800 metara održana su dva zanimljiva galopska nadmetanja i jedinstvena trka galopera u sulkama...Pobednik glavne trke je ždrebac Mauntajn Denser, sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.