Odobrava vezu: Gvinet ima dobar osećaj oko nove ljubavi svog bivšeg!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobrava vezu: Gvinet ima dobar osećaj oko nove ljubavi svog bivšeg!

Nakon što je okončao brak sa Gvinet Paltrou krajem prošle godine, Kris Martin ušao je nedavno u vezu sa glumicom Dženifer Lorens a to je naišlo na odobravanje njegove bivše supruge.

“Gvinet voli to što Džen ima intergritet i smisao za humor i nije jedna od obožavateljki koja se baca pred Krisa. Rekla je Krisu kako ima dobar osećaj u vezi njih dvoje i da on može verovati Dženifer”, priča jedan insajder za britanski časopis Grazia i dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kako je bivši par još uvek u kontaktu.

“Kris i Gvinet svakodnevno razgovaraju telefonom. To je odluka koju su doneli prilikom razlaza pa je Gvinet zato od starta znala da se on viđa sa Dženifer. Samo mu je poručila kako je srećna što je on pronašao nekog.”

Autor: Life Content

FOTO: SIPA
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Insajder

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.