Novi v.d. za Infostan, Taš, Pijace

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi v.d. za Infostan, Taš, Pijace

Beograd -- Skupština grada Beograda imenovala je nove vršioce dužnosti direktora više gradskih JP, a nove šefove dobili su SRC Tašmajdan, Pijace i Inofstan.

Odbornici su za v. d. direktora Gradskih pijaca na period od šest meseci imenovali Ivana Soča umesto Predraga Veinovića, koji je podneo ostavku.

Novi v. d. direktora Infostana u narednih šest meseci biće Dragiša Vujović, koji će na tom mestu zameniti Vladimira Baćovića.

Za generalnog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SRC Tašmajdan na četiri godine imenovan je Milan Novović koji je do sad bio vršilac dužnosti direktora.

Gradska skupština je za direktora Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu na period od četiri godine imenovala Ljiljanu Timotijević, koja je do sad bila v. d. direktora u toj ustanovi. Na isti način je za direktora Doma zdravlja Rakovica imenovana Dobrila Vasić.

Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja u Lazarevcu u narednih pola godine biće Jovan Milojević, a prethodno je dužnosti direktora te zdravstvene ustanove razrešena na lični zahtev Zorica Petrović.

Odbornici su za člana Komisije za spomenike i nazive ulica i trgova imenovali odbornicu SNS Jasminu Mitrović Marić.

Na početku sednice imenovano je i više članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad, kao i članova školskih odbora u pojedinim osnovnim i srednjim školama.

Odbornici će razmatrati i planove detaljne regulacije, osnivanje osnovne škole u naselju Stepa Stepanović i predlog za podizanje spomenika ruskim i srpskim vojnicima poginulim u Prvom svetskom ratu.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o utvrdivanju minimuma procesa rada za vreme štrajka zaposlenih u predškolskim ustanovama čiji je osnivač Grad.

Pred odbornicima su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja za 2014. godinu pojedinih komunalnih preduzeća i ustanova.

Na početku rada, sednici je prisustvovalo 83 odbornika a odbornica Basta Mira napustila je odnoričku grupu DS i ubuduće će biti samostalna odbornica.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.