NOVOGODIŠNJI PRAZNICI: Zbog gužvi povećan broj carinika na graničnim prelazima

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI: Zbog gužvi povećan broj carinika na graničnim prelazima

Na graničnim prelazima povećan je broj carinskih službenika koji rade. Otvorili smo sve trake, da bude brži protok roba i putnika. Posebno smo skrenuli pažnju carinicima da se neophodne carinske procedure sprovode u što kraćem vremenu, izjavila je pomoćnik direktora Uprave carine Snežana Karanović

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Uprave carine Snežana Karanović izjavila je danas da su spremno dočekali gužve na graničnim prelazima pred predstojeće praznike, da je povećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << broj carinskih službenika, kao i da su svi dobili uputstva da neophodne carinske procedure sprovode u što kraćem vremenu.

Karanović je gostujući na RTS-u naglasila da je ovo uobičajeni period kada je povećana frekvencija na graničnim prelazima, i to na onim prelazima koji su prema Evropskoj uniji.

"Na graničnim prelazima povećan je broj carinskih službenika koji rade. Pratimo situaciju. Otvorili smo sve trake, da bude brži protok roba i putnika. Posebno smo skrenuli pažnju carinskim službenicima da se neophodne carinske procedure sprovode u što kraćem vremenu", naglasila je Karanović.

Ona je dodala da svi putnici koji ulaze u našu zemlju neophodne infrmacije šta mogu da unesu u zemlju, kako mogu da uvedu kućnog ljubimca, kako mogu da unesu ili iznesu novac, mogu pronaći na sajtu Uprave carine.

Govoreći o zapleni narkotika ona je rekla da je ove godine zaplena povećana pet puta, da je carina opremljena mobilnim skenerrma koji se postavljaju na rizičnim prelazima.

( Tanjug/RTS)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veći broj carinika na prelazima

Izvor: B92, 22.Dec.2014

Broj carinskih službenika na graničnim prelazima je povećan zbog očekivane gužve pred predstojeće praznike, saopštila je Snežana Karanović iz Uprave carine...Pomoćnica direktora Uprave carine Snežana Karanović izjavila je da su spremno dočekali gužve na graničnim prelazima, kao i da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.