Minimum 200 sati igranja za The Witcher 3: Wild Hunt

Izvor: Svet, 01.Apr.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimum 200 sati igranja za The Witcher 3: Wild Hunt

Razvojni tim CD Projekt RED stalno objavljuje nove detalje o nadolazećem naslovu The Witcheru 3: Wild Hunt kako bi podgrejali atmosferu i zainteresovali publiku.  Tako je Damijen Monir, dizajner igara u pomenutoj ekipi, na pitanje o dužini kampanje zajedno sa sporednim zadacima na Tviteru objavio impresivan odgovor.
Kako kaže Monir, za obavljanje svih zadataka igračima će trebati preko 200 sati, pa kad u to ubacimo igranje na višim nivoima težine, dugoročna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zabava je zagarantovana.
Kako smo već pisali, The Witcher 3: Wild Hunt stiže na sva svetska tržišta 19. maja ove godine, i to u verzijama za PC, Xbox One i PlayStation 4.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Witcher 3 nudi više od 200 sati igre

Izvor: ITsvet.com, 02.Apr.2015, 10:16

Poljska kompanija CD Projekt koja stoji iza The Witcher 3: Wild Hunt, navodi da bi za završetak ove igre i za kompletiranje svega onoga što igrica nudi moglo da bude potrebno i više od 200 sati, što je potvrdio i viši dizajner ove kompanije, Damien Monnier. Prethodno je CD Projekt najavio da je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.