Meteorolozi: Moguć beli Božić i snežna novogodisnja noć

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meteorolozi: Moguć beli Božić i snežna novogodisnja noć

Približavanjem kraja decembra sve se češće postavlja pitanje da li će Božić i novogodišnja noć biti snežni, a najave meteorologa u Bosni i Hercegovini ukazuje na tu mogućnost.
Stručnjaci sneg najavljuju za četvrtak i to u područjima iznad 600 metara namorske visine, što znači da je pred BiH ipak "beli" Božić, piše portal "Klix.ba".

Snega će biti na Trebeviću i okolnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brdima, ali i u nizinama na istoku zemlje.

"Više padavina će biti u noći između naredne nedelje i ponedeljka u celoj Bosni, dok će u Hercegovini padati kiša", precizirao je portalu Ibrahim Hadžismajlović iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Prema dugoročnijoj prognozi, moguće je da će biti snega i u novogodišnjoj noći, temperature će biti niže, posebno jutarnje, sa maglom u kotlinama.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Moguć bijeli Božić i snježna novogodisnja noć

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Dec.2014

Približavanjem kraja decembra sve se češće postavlja pitanje da li će Božić i novogodišnja noć biti snježni, a najave meteorologa u Bosni i Hercegovini ukazuje na tu mogućnost. Stručnjaci snijeg najavljuju za četvrtak i to u područjima iznad 600 metara namorske visine, što znači da je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.