Lisabon vam nudi nezaboravan doček, a Superodmor dodatni popust

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisabon vam nudi nezaboravan doček, a Superodmor dodatni popust

Lisabon, glavni grad Portugala još od 1256. godine, jedan je od najlepših i najautentičnijih gradova Evrope. Portal Superodmor.rs nudi vam priliku da Novu 2015. godinu dočekate na njegovim trgovima i pri tom uštedite.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 30. decembra, četiri noćenja sa doručkom u hotelu Zurique i avionski prevoz platićete 305 evra po osobi umesto redovne cene aranžmana od 339 evra. Hotel je u novom i poslovnom delu grada, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neposrednoj blizini gradskog prevoza. Dok ste u Lisabonu, prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji deo Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada, upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim kafanama na najbolji način može doživeti fado, obiđite znamenitosti istorijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv. Žeronima.

Bajkoviti zamkovi Sintre i vile Kaškaiša će vas očarati. Vozite se simboličnim žutim tramvajima na liniji 28 i posetite čuveni Park nacija i Okeanarijum, najveći u Evropi. Novu godinu i spektakularan vatromet možete da dočekate na Komercio trgu, najvećem u Portugalu. Ništa manje za pamćenje biće i proslava kod Kule Belem, jedne od najposećenijih znamenitosti Lisabona, odakle je Vasko de Gama krenuo ka Indiji. Naravno za proslavu možete da izaberete i neki od brojnih restorana i noćnih klubova. Više informacija o putovanju možete da pročitate ovde.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.