Letovanje u decembru uz popust portala Superodmor

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u decembru uz popust portala Superodmor

Letovanje u decembru, u Hurgadi, biseru Egipatske obale, pravo je rešnje za sve koji bi da pobegnu, makar na kratko, od hladnih zimskih dana. Temperatura je oko 30 stepeni tokom čitave godine, a turisti iz celog sveta vrlo rado u Hurgadi božićne i novogodišnje praznike, obilazeći dolinu Nila i Luksor. Portal Superodmor.rs, za sve avanturiste, pripremio je i dodatni popust.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezervišete aranžman od 7. decembra, šest dana all inclusive u hotelu Grand Plaza resort i avionski prevoz platićete 245 evra umesto redovne cene od 259 evra po osobi. Hotel je na peščanoj plaži, nekoliko minuta vožnje od centra grada i aerodroma u Hurgadi. Hurgada ima oko 250.000 stanovnika i podeljena je na tri dela - El Dahar (stari deo grada), Sakala (centar) i El Memša (Seoski put). Sakala je hotelska četvrt, a u Daharu su smešteni najveći gradski bazar, pošta i autobuska stanica.

Lokacija Hurgade je odlična za posetioce koji žele da obiđu više mesta u Egiptu, poput Kaira i njegovih piramida u Gizi, ili hrama u Luksoru i obližnje doline kraljeva, u kojoj je i grobnica čuvenog faraona Tutankamona. Postoje i ekskurzije do Aleksandrije, Asuana, Abu Simbela, Dendere i četverodnevno krstarenje Nilom. Više informacija o putovanju možete da pročitate ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.