Katarina Grujić: Ličim na Soraju? Na to nemam komentar!

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić: Ličim na Soraju? Na to nemam komentar!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Katarina Grujić snimila je novogodišnji program i za Grand Televiziju! Pre nego što je izašla na scenu neko od prisutnih je dobacio da liči na Soraju, a ona pred je kamerom SCANDAL!-a rekla:

- Stvarno? Nisam čula ni primetila… Nemam komentar na to… Oporavljam se polako, jeste da mi nije glas kako treba ali idem svakoga dana na vežbe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Kliničku centar… U januaru 2015. godine ću se vratiti na scenu sa novim singlom – priča Kaća za SCANDAL!.

Ona će Novu godinu dočekati kod kuće sa dečkom Borisom Stamnekovićem jer je otkazala sve tezge zbog velikih problema koji je prate od operacije glasnih živa i zbog toga i danas trpi posledice:

- Naša veza je i dalje odlična. Za Novo godinu sam u ljubavnoj idili i idem negde ali ti neću reći gde… – rekla je Kaća za SCANDAL!

A šta je Kaća nosila ispod haljine pogledajte u intervjuu.



Samo u štampanom izdanju SCANDAL! – a pročitajte šta je Kaća ispirčala o Dari Bubamari i šta joj je ona odgovorila. Zbog čega se Kaći ne sviđaju Darini siikoni! Cela svađa samo u novom SCANDAL! – u. A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije elegancija za tebe

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Nina, Nina?! Pa šta ti se, pobogu, desilo?! Na šta ovo liči? Ne bismo da zvučimo grubo, ali ova kreacija nije ni prošla pored haljine, a o dosad neviđenom akcentu na grudima u vidu nekakvih traka da i ne govorimo! U svakom slučaju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.