Jedna je Naomi: I u 44. godini ona vlada modnom pistom!

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna je Naomi: I u 44. godini ona vlada modnom pistom!

Lepotice poput Kare Delevinj i Kendal Džener važe za najpopularnije modele nove generacije, ali po svemu sudeći nijedna od njih “nije ni do kolena” slavnoj Naomi Kempbel.
Četrdesetčetvorogodišnji supermodel pokazala je da joj godine ne mogu ništa i da i dalje vlada modnom pistom kao i dok je bila na vrhuncu karijere. Naomi je bila glavna zvezda na modnoj reviji Žan Pola Gotijea u Parizu, gde je u minijaturnom cvetnom komadu prošetala pistom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najpre sama, a potom i sa čuvenim kreatorom, i pokazala svoje amazonsko telo.


Naomi je u nedavnom intervjuu komentarisala uspon današnjih modela, koje se uglavnom promovišu na društvenim mrežama.
“Moja generacija žena, poput Sindi Kraford, Linde Evanđeliste, Kristi Tarlington, Klaudije Šifer, mi smo morale naporno da radimo da bismo postigle uspeh i da bismo stigle tu gde smo danas. Vredno smo radile i još uvek vredno radimo. Njima je mnogo lakše”, kazala je ona i dodala:
“Ipak, ja sam zahvalna na svojoj karijeri. Ne bih volela da je bilo drugačije.”

Gotijeovoj reviji u Parizu prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, uključujući Končitu Vurst, Rouz MekGovan, Karlu Bruni-Sarkozi, Ketrin Denev i Ditu fon Tiz.
Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Pariz

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.