Janković operisan, na terenu početkom nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković operisan, na terenu početkom nove godine

Fudbaler Verone Boško Janković uspešno je danas operisao zglob i očekuje ga pauza od mesec i po dana.

Srpski vezista je početkom nedelje na treningu italijanskog tima povredio zglob, posle čega su lekarski pregledi utvrdili da je operacija neophodna.

"Operacija je uspešno završena. Ta kost mi je i ranije pravila probleme i sledi mi period oporavka. Verujem da ću se u januaru vratiti na teren jači nego ikada", rekao je Janković.

Janković je i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imao frakturu zgloba desne noge, ali nije bilo potrebe za hirurškom intervencijom.

On je član Verone od 2013. godine, za koju je odigrao 26 utakmica i postigao dva gola.

Tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu, Majorku, Palermo i Đenovu, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 31 puta i dao četiri gola.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OPERISAN: Boško Janković na terenu početkom naredne godine

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014

Kako je rekao Janković, operacija je uspešno završena. Ta kost mu je i ranije pravila probleme i sledi mu period oporavka..Fudbaler Verone Boško Janković uspešno je danas operisao zglob i očekuje ga pauza od mesec i po dana...Srpski vezista je početkom nedelje na treningu italijanskog tima povredio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.