I Emina Jahović u Beogradu za Novu godinu!

Izvor: Tracara.com, 19.Dec.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Emina Jahović u Beogradu za Novu godinu!

I Emina peva u Beogradu za Novu godinu! (foto: Kurir) Sudija šou programa X factor, pevačica Emina Jahović Sandal, pevaće Beograđanima za Novu godinu i to na platou ispred Skupštine grada. Prema saznanjima Pulsa pop pevačica biće glavna zvezda na ovogodišnjem dočeku Nove godine. Inače, Emina će scenu deliti sa Vladom Georgievim, koji će takođe zabavljati Beograđane u najluđoj noći. Podsećanja radi, prošle godine Beograđani su za doček “dobili” Cecu Ražnatović i Natašu Bekvalac!
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Emina Jahović: U Areni želim da napravim spektakl

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Pevačica Emina Jahović 2015. godinu dočekaće ispred Skupštine grada Beograda zajedno sa Vladom Georgievim, Beograđanima ali i brojnim stranim turistima.. Nakon dočeka, Eminu čekaju pripreme za koncert u Kombank Areni.. “Arena je definitivno moj sledeći korak zato što sam ja pre 5,6 godina...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.