Hypo banka donirala novogodišnje paketiće djeci sa posebnim potrebama

Izvor: Capital.ba, 22.Dec.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hypo banka donirala novogodišnje paketiće djeci sa posebnim potrebama

BANJALUKA, Predstavnici Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka danas su posjetili sokolačko Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama „Podrška“ i tom prilikom donirali 30 novogodišnjih paketića, saopšteno je iz Banke. Današnja svečanost podjele paketića upriličena je u sjedištu Udruženja, gdje su predstavnici Hypo banke zajedno sa djecom i njihovim roditeljima okitili i novogodišnju jelku dočaravajući na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << način prazničnu atmosferu. „Ovom donacijom željeli smo da obradujemo djecu i omladinu iz Udruženja „Podrška“ povodom predstojećih novogodišnjih praznika. Hypo banka Banja Luka već dugi niz godina podržava rad mnogih udruženja građana čiji su članovi lica sa invaliditetom, i odlučni smo da svoju politiku podrške ovim licima nastavimo i u narednim godinama.“, izjavila je Ana Vasiljević, voditeljica Hypo poslovnice u Sokocu. Udruženje „Podrška“ je humanitarna nevladina organizacija koja već sedam godina uspješno vrši edukacije iz raznih oblasti, pomaže humanitarno, zapošljava i pruža pravne i psihološke usluge licima sa invaliditetom. Ovo Udruženje okuplja djecu i omladinu sa svim vrstama invalidnosti. „U ime roditelja i djece našeg Udruženja, zahvaljujemo se na ovoj nesebičnoj pomoći u vidu novogodišnjih paketića. U ovim teškim vremenima kada su nas mnogi zaboravili, ova donacija će uljepšati novogodišnje praznike i potvrdiće da i dalje postoje ljudi čistog srca.“, izjavila je Snježana Bašević, predsjednik Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama „Podrška“. Predstavnici Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka su u protekloj sedmici posjetili i trebinjsko Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ i tom prilikom donirali 108 novogodišnjih paketića. Hypo banka Banja Luka dobitnik je posebnog priznanja „Poslodavca godine za lica sa invaliditetom u RS u kategoriji pristupačnosti usluga i društveno odgovornog ponašanja u 2013. godini”, a što je bio i dodatni motiv da se ovo priznanje opravda kroz nastavak pružanja podrške unapređenju položaja lica sa invaliditetom i njihovoj socijalnoj inkluziji i u 2014. godini.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Paketići za djecu iz Udruženja »Podrška«

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014

SOKOLAC - Predstavnici Hypo Alpe Adria banke uručili su danas 30 novogodišnjih paketića djeci iz Udruženja lica sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca...Ana Vasiljević, voditelj Poslovnice Hypo Alpe Adria banke u Sokocu, rekla je da su na ovaj način željeli obradovati djecu iz ovog udruženja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.