Gejmeri dobre vesti: 6.200 igara na sniženju!

Izvor: Mondo, 19.Dec.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gejmeri dobre vesti: 6.200 igara na sniženju!

Nakon jesenje stiže nam i tradicionalna novogodišnja rasprodaja igara na Steamu, a u ponudi je čak 6.200 naslova od kojih su neki potpuno novi!

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock. Ilustracija.

Nakon loših vesti da će Valve zaključati igrače po regionima, što će otežati kupovinu jeftinih igara, a već smo vam i opisali kako, stiže nam lepa vest - sniženje, i to kakvo, igara u Valveovom Steam servisu, koji je dostupan i nama, u Srbiji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />U naredne dve nedelje, sve do 2. januara igre će biti jeftinije za trećinu, a često i čitavih 75 odsto. Najbolje od svega je to što se rasprodaja odnosi i na potpuno nova ostvarenja kao što je recimo Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, koji se 19. decembra pojavio u prodaji.

Neke od najinteresantnijih ponuda danas su:

- Dark Souls II - 63 odsto jeftiniji

- Metal Gear Solid V - Ground Zeroes - 33 odsto jeftiniji

- Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth - 40 odsto jeftiniji

- Total War: ROME II - Emperor Edition - 75 odsto jeftiniji

- Sniper Elite 3 - 50 odsto jeftiniji

- Euro Truck Simulator 2 - 85 odsto ojeftiniji

- State of Decay - 75 odsto jeftiniji

- Space Engineers - 50 odsto jeftiniji

- Rocksmith 2014 - 75 odsto jeftiniji.

Da biste kupili igru preko Steam servisa potreban vam je Valve Steam nalog, koji se otvara besplatno i validna internet, kreditna ili neka druga platna kartica sposobna za internet plaćanje.

Čekamo vaše komentare ili pitanja ispod vesti ili na Facebook strani!
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.