GAGI U DUGOVIMA: Dekintirani denser moli televizije da uđe u rijaliti!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI U DUGOVIMA: Dekintirani denser moli televizije da uđe u rijaliti!

Muzičar je u poslednjih nekoliko dana kontaktirao televizije koje su emitovale ovaj vid šou-programa kako bi se raspitao oko uslova za svoje učešće

Jedan od najpopularnijih densera devedesetih godina Gagi Đogani već duži period ima ozbiljnih finansijkih problema, a kako saznajemo, jedini izlaz vidi u rijalitiju.

Muzičar je u poslednjih nekoliko dana kontaktirao televizije koje su emitovale ovaj vid šou-programa kako bi se raspitao oko uslova za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoje učešće.

"Gagi je u veoma lošoj finansijskoj situaciji. I nas je zvao da pita kad će nova sezona i naglasio nam da slobodno računamo na njega čim pokrenemo ponovo rijaliti. Znam da je skoro sve televizije zvao i da je odlučan u nameri da po svaku cenu uđe negde, jer tezge za gostovanja retko ima, a i ne može da se nada da će dobiti honorare kakve je imao na vrhuncu karijere, pa je sad primoran ovako da se snalazi", rekao je dobro upućen izvor.

(Alo)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAGI-U-DUGOVIMA-Dekintirani-denser-moli-televizije-da-udje-u-rijaliti

Izvor: medio.rs, 02.Okt.2014

Muzičar je u poslednjih nekoliko dana kontaktirao televizije koje su emitovale ovaj vid šou-programa kako bi se raspitao oko uslova za svoje učešće...Jedan od najpopularnijih densera devedesetih godinaGagi Đogani već duži period ima ozbiljnih finansijkih problema, a kako saznajemo, jedini izlaz...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.