(FOTO) Nejmar preboleo Brunu: Zbario brazilsku lepoticu Gabrijelu!

Izvor: Press, 11.Apr.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Nejmar preboleo Brunu: "Zbario" brazilsku lepoticu Gabrijelu!

Talentovani as Barselone navodno je u vezi sa lepom manekenkom Gabrijelom Lenci, prenose svetski mediji. Brazilski napadač nedavno je okončao romansu sa glumicom Brunom Markezin, ali očigledno je da nije dugo patio, već je bivšoj ekspresno našao zamenu.

Naime, španske novine pišu da je nova Nejmarova izabranica prelepi brazilski model Gabrijela Lenci. Ova atraktivna dama ima tek 20 godina, bavi se gimnastikom i plivanjem, a u domovini je poznata kao "Instagram" zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gde pratioce redovno "časti" svojim selfi fotkama. 
Glasine o njenoj vezi sa popularnim fudbalerom potekle su od njene fotografije na "Kamp Nou" koju je okačila na društvene mreže, međutim istu je ubrzo uklonila. Neimonovani izvori tvrde da je njen razlog posete Barseloni upravo Nejmar. A da li je sve ovo istina ili trač, pokazaće vreme!

Foto: Insatgram
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.