Draw Something - rekordna popularnost

Izvor: B92, 13.Mar.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draw Something - rekordna popularnost

Aplikacija Draw Something nova je popularna aplikacija za mobilne platforme. Postoji od 1. februara i već je preuzeta preko 20 miliona puta.

Draw something je igra nalik na Pictionary. Igra se sa prijateljima, a tako što dobijete reč na osnovu koje treba da nacrtate pojam, koji vaš prijatelj treba da pogodi. Pogađanje donosi nove poene, odnosno novčiće kojim možete dobaviti bolje alate za crtanje.

U prvih deset dana aplikacija je bila preuzeta preko milion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta, a do sada je preuzeta čak 20 miliona puta, prenosi Business Insider. Foursquare, na primer, postoji tri godine i ima manje preuzimanja od ove aplikacije.

Izvršni direktor kompanije koja stoji iza Draw Something aplikacije kaže da ima 12 miliona aktivnih korisnika, te da je najpopularnija aplikacija u 79 zemalja, a korisnici su do sada nacrtali preko milijardu crteža.

11. marta, kaže, on 3.000 crteža se nastajalo u sekundi.

Aplikacija je dostupna i za Android i iOS, i to i u besplatnoj varijanti i po ceni od 0,99 dolara.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.