Dočekajte Novu godinu sa svojim mališanima

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekajte Novu godinu sa svojim mališanima

Doček Nove godine možete provesti sa detetom, ali i ne morate, to bi trebalo da bude stvar dogovora.

I vi naravno imate pravo da se zabavite, pa makar to bilo jednom godišnje. Na vreme se dogovorite sa decom oko dočeka, recite im za vaše planove i poslušajte šta oni imaju da kažu, pa na kraju uradite onako kako svima odgovara. Možete recimo da provedete jedan deo večeri sa svojom decom, a drugi sa prijateljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali samo pod uslovom da ste decu ostavili u sigurnim rukama.

Ako imate malu decu, vaše najluđe noći ne izgledaju kao nekada. Verovatno više ne izlazite sa prijateljima do ranih jutarnjih sati, a vrlo lako se može desiti da sada već u 22 sata odete u krevet. Ipak, nije sve izgubljeno, doček i sa mališanima može da bude i te kako dobar, ako ne i bolji nego da ste na nekoj žurci sa prijateljima. Postoji nekoliko načina da se ludo zabavite.

Odlična žurka u stanu

Uvek možete da pozovete svoje prijatelje na žurku, ali recite im da povedu i svoju decu. Prvo što bi trebalo da uradite jeste da obezbedite sobu u kojoj će spavati vaši i mališani vaših prijatelja. Ako su deca starija od četiri godine, možete da ih stavite u istu sobu, a ako su mlađi, bilo bi poželjno da imaju odvojene sobe. Računajte da će mala deca već u 21 sat verovatno poželeti da odu u krevet.

Proslavite novogodišnje nekoliko sati ranije

Ko kaže da Nova godina mora da stigne baš tačno u ponoć? Ako imate malu decu, ona ne znaju na sat i ne snalaze se baš najbolje sa vremenom, pa biste mogli već u 21 ili 22 sata da najavite da je stigla ponoć, da se izljubite i tada će deca mirno otići na spavanje. Kada deca legnu, možete da nastavite sa slavljem!

Ne mora da bude veče

Ako vaše dete ima dve ili tri godine i ne želite da mu remetite miran san, uvek možete da napravite i žurku u prepodnevnim satima umesto uveče. Odbrojavajte u podne umesto u ponoć. Sve ostalo može da bude isto kao i noću - muzika, grickalice, igranje… Vaše dete će biti srećno i neće ništa propustiti ako uveče ode ranije u krevet.

Proslavite samo vas dvoje

Ne morate da imate veliku žurku da biste se zabavili za doček Nove godine. Ako napravite prepodnevnu žurku, decu stavite ranije na spavanje, a vi i suprug ćete imati veče samo za sebe. Pogledajte neki dobar film uz romantičnu večeru.

Neka proslave kao odrasli

Mališanima možete kupiti dečji šampanjac i sipati ga u neke lepe čaše - neka se vaše dete oseća odraslo bar jedno veče u godini. Ovaj šampanjac mogu da piju i odrasli, nema alkohola u sebi, a osvežava. Obavezno kupite konfete jer deca vole da prave nered, a one su idealne da ih razvesele.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.