Da li je bolje kad ste singl ili u paru za NG? Evo šta ste nam rekli (VIDEO)

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je bolje kad ste singl ili u paru za NG? Evo šta ste nam rekli (VIDEO)

Singl ljudi se bolje zabavljaju i definitivnno imaju luđi provod za Novu. Ali zato oni koji imaju nekog posebnog ovaj dan doživljavaju na drugačiji način, mnogo romantičnije. Zato smo odlučili da pitamo Beograđane šta je bolje - singl ili u paru za NG?

- Kad sam bila mlada, Novu godinu sam uglavnom čekala bez dečka, sa drugaricama. Ma to je bio najbolji provod! Kada imate partnera drugačiji je osećaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << što da se lažemo, jednostavno niste više toliko slobodni. Ali zato poslednjih godina to veče provodim sa moja dva momka, sa mužem i sinom. I mogu vam reći da mi je prelepo - kaže Slavica B. (43) kozmetičarka iz Beogada.

Singl devojke se bolje zabavljaju | Foto: Profimedia.rs

Prednosti kada ste singl

- Veća sloboda

- Možeš da muvaš

- Ne moraš ni sa kim da se dogovaraš

- Biraš koga ćeš da poljubiš u ponoć

- Možda sutradan nećeš biti singl

Prednosti kada ste u paru

- Uvek imaš društvo

- Romantičnije je

- Ima ko da vodi računa o tebi ako se napiješ

- Poljubac u ponoć sa posebnom osobom

- Veći osećaj sigurnosti

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.