DOKAZ DA SU BILI NA ZEMLJI: Objavljene nove fotografije vanzemaljca iz Rozvela (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ DA SU BILI NA ZEMLJI: Objavljene nove fotografije vanzemaljca iz Rozvela (VIDEO)

Tom Keri, stručnjak za NLO, tvrdi kako je pomenutu fotografiju dobio na filmu i da su mu eksperti iz "Kodaka" potvrdili da je reč o autentičnom snimku iz 1947. godine, godine kada je navodno došlo do pada nepoznatog letećeg objekta u Rozvelu u Nju Meksiku

U javnosti su se ponovo pojavile glasine o novim, navodno autentičnim snimcima zabeleženim prilikom autopsije vanzemaljca iz Rozvela. Spornu fotografiju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << navodno ispitali stručnjaci iz “Kodaka“, koji su zaključili da fotografija nije obrađivana.

Tom Keri, stručnjak za NLO, tvrdi kako je pomenutu fotografiju dobio na filmu i da su mu eksperti iz “Kodaka” potvrdili da je reč o autentičnom snimku iz 1947. godine, godine kada je navodno došlo do pada nepoznatog letećeg objekta u Rozvelu u Nju Meksiku.

Keri tvrdi da je stvorenje sa snimka visoko oko 120 centimetara, a za glavu vanzemaljca kaže kako liči na glavu insekta.

- Glava vanzemaljca je odrubljena, delimično je izvršena autopsija, unutrašnji organi su izvađeni, a verujemo da je telo bilo balzamovano u trenutku kada je fotografija snimljena – priča Tom Keri.

Međutim, Keri još uvek nije pokazao fotografiju javnosti. Oni su podeljeni povodom Kerijevog otkrića. Najdžel Votson, autor knjige o letećim tanjirima upozorio je da obično kada se u javnosti digne prašina oko nekog novog, epohalnog otkrića, dokazi budu veoma neubedljivi.

- Međutim, ako bi se ispostavilo da je fotografija zaista autentična, to bi bio prelomni trenutak i potpuno je neverovatno da su vlasti uspele da zataškaju tako nešto toliko dugo vremena – zaključio je Votson.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.