Brajant: Neš može mirno da spava, pokušao je sve

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Neš može mirno da spava, pokušao je sve

Los Anđeles Lejkersi su u predvečerje nove sezone ostali bez veterana Stiva Neša (40), koji zbog povrede leđa neće biti u stanju da pomogne saigračima u predstojećoj takmičarskoj godini. Za sjajnog organizatora igre sezona je, dakle, završena i pre nego što je počela, što, uzimajući u obzir njegove godine i istoriju povreda, nije previše iznenađujući epilog.

Lider ekipe Kobe Brajant izjavio je povodom loših vesti za Neša, da Kanađanin može mirno da spava jer je učinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sve tokom pripremnog perioda da se spremi za sezonu.

- Možeš da kontrolišeš samo ono što je u tvojoj moći. Neš je uradio sve da se vrati na teren i igra na najvišem nivou. Sa te tačke gledišta može potpuno mirno da spava. Znam da ja bih. Mogu samo da zamislim sebe da sam se našao u toj situaciji. Uradio bih sve što je u mojoj moći da mogu da igram i da budem spreman, ali nekada najbolje karte nisu u vašim rukama. Jednostavno, morate da prihvatite stvarnost i da se pomitrite sa njom - rekao je Brajan američkim medijima.

Kraj sezone za Neša verovatno znači i kraj njegove bogate karijere.

- Teško je... Zvao sam ga posle svega i samo ga pitao da li je raspoložen. Rekao je da jeste... Imao je problema sa leđima i kada je bio na vrhuncu karijere. Zaista mislim da u njegovom slučaju godine nisu uticale na povredu. Nosio se sa tim problemom kroz čitavu karijeru i sada ga je konačno stiglo.

(Foto: Beta/AP/The Canadian Press, Nathan Denette)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.